Onze consultants spreken dagelijks kandidaten en opdrachtgevers, zij zijn op de hoogte van verandering binnen de bouw en techniek en van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Zij delen graag hun kennis en inzichten met jou. Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Onze cases

Lees alle verhalen van kandidaten en opdrachtgevers binnen de bouw en techniek

Onze consultants spreken dagelijks kandidaten en opdrachtgevers, zij zijn op de hoogte van verandering binnen de bouw en techniek en van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Zij delen graag hun kennis en inzichten met jou. Heb je vragen? Neem gerust contact op!

Duurzaam Bouwen: een gezonde benadering voor een groenere toekomst

Duurzaam bouwen is een term die steeds vaker opduikt in de bouwsector, en terecht! Doordat wij werkzaam zijn in de bouw en techniek hebben wij bij SEQ hier inmiddels bijna op dagelijkse basis mee te maken. 

Een succesvol kennismakingsgesprek: haal het beste uit jezelf

Een kennismakingsgesprek is een belangrijk onderdeel van het sollicitatieproces. Een eerste indruk kan je maar één keer goed doen. We geven je de nodige tips om jouw kennismakingsgesprek tot een succes te maken! 

Vergroot jouw werkgeluk: 5 tips van SEQ

Om je vandaag een extra dosis werkgeluk te geven, delen we graag een aantal tips waarmee je jouw werkdag nog beter kunt maken.

Het succesverhaal van Jelle Jansen

Jelle Jansen is per 1 juni j.l. overgenomen door De Variabele, na een jaar daar gewerkt te hebben via SEQ. Hij deelt graag zijn verhaal met jullie.

Het belang van onboarding: een vliegende start!

Het aannemen van nieuwe medewerkers is een cruciale fase voor zowel werkgevers als werknemers. Een effectief onboardingsprogramma speelt een grote rol bij een vliegende start van nieuwe medewerkers in een organisatie.

Een carrière maken, is dat nog wel van deze tijd?

In de koffiepauze, op kantoor, op de bouwplaats of tijdens een brainstormsessie in de technische ruimte, je hoort het vaak genoeg: “Een carrière maken, is dat nog wel van deze tijd?” Daar hebben wij eens over na gedacht! 

Slagen met een onvoldoende voor Nederlands?

Volgens de Onderwijs Inspectie moet er een einde komen aan de mogelijkheid te slagen voor je eindexamen met een onvoldoende voor Nederlands. (bron: AD)
Dit zette me direct aan het denken. Ook ik ben iemand die soms moeite heeft met de zogenaamde straattaal en verengelsing.

Één ding is zeker: de bouw en technische sector staat nooit stil!

De bouw- en technische sector staat niet stil! Dat is mij na meerdere jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling in deze sectoren wel duidelijk geworden. SEQ heeft een dagelijkse focus op het meerdere sectoren, zoals nieuwbouw, renovatie en installatietechniek. Waar één sector tegen ‘uitdagingen’ aanloopt, trekt een andere sector weer aan.

Meer informatie?

Neem dan contact op met onze arbeidsspecialisten.