Het succesverhaal van Jelle Jansen

rnNews.newsDetail.DatePublished rnNew19.new19Deaail.Daaeor19aa
rnNews.newsDetail.DateModified rnNew47.new47Depail.Dape3or10ap

Vanuit SEQ. naar een bloeiende carrière bij De Variabele!

Jelle Jansen is per 1 juni j.l. overgenomen door De Variabele, na een jaar daar gewerkt te hebben via SEQ. Hij deelt graag zijn verhaal met jullie. “Na vijf jaar bij mijn vorige baan was het tijd voor een nieuwe uitdaging, en mijn oog viel al snel op de bouwsector. Ik ging op zoek en kwam via LinkedIn in contact met SEQ.”

“Het begon allemaal met een vrijblijvend overleg met Melanie Groen van SEQ., waarin we mijn wensen en behoeften bespraken. Daarna volgden een aantal gesprekken met Melanie Groen, Ruben van Duren en mijzelf. Zij hebben mij toen voorgedragen bij De Variabele.”

De beste match

Melanie licht toe: “We hebben het profiel van Jelle besproken met collega's en hebben gekeken welke mogelijkheden er waren bij onze opdrachtgevers. Vanuit SEQ. hechten we veel waarde aan het persoonlijke aspect, dus hebben we in overleg met Jelle een lijst met opties samengesteld. Zo kwam onder andere De Variabele naar voren als een goede match.”

Professionele ondersteuning 

Jelle had een ontzettend prettig gesprek bij de Variabele en voelde direct een positieve klik: “Na een tweede gesprek waren we er allemaal van overtuigd dat we een goede match waren en besloten we samen te gaan werken. Gedurende het hele proces heb ik zowel vanuit De Variabele als vanuit SEQ. professionele en plezierige ondersteuning en communicatie ervaren. De lijnen waren kort, ik kreeg direct antwoord op al mijn vragen en zowel SEQ. als De Variabele toonden oprechte interesse in mij als nieuwe collega.”

Hier zit dan ook precies de kracht van zowel De Variabele als SEQ.: open communicatie, korte lijnen en oprechte interesse. Gedurende het jaar houdt de consultant van SEQ. contact. Soms gewoon een praatje en soms om te informeren of hij ergens ondersteuning bij nodig heeft. Naast telefonisch contact komen de consultants ook graag op locatie. Deze betrokkenheid is wat SEQ. onderscheidt. 

Jelle aan het werk

Op dit moment werkt Jelle als projectondersteuner op de projectafdeling. “Mijn taken omvatten werkvoorbereiding, calculaties maken en het uitwerken van RGS-onderhoudsscenario's voor projecten. In het begin was alles nog nieuw voor mij en moest ik even wennen aan de procesmatige en gestructureerde werkwijze. Gelukkig heeft De Variabele ruim de tijd genomen om mij op de juiste manier te begeleiden. Het gaat nu goed en ik heb altijd de ruimte gekregen om vanuit een brede basiskennis steeds meer taken op te pakken.” De Variabele heeft een prachtig onboardingsprogramma ontwikkeld voor nieuwe medewerkers. Dit zorgt niet alleen voor een warm welkom, maar ook dat de medewerker het bedrijf en de cultuur meteen goed leert kennen. Lees er hier meer over.

De toekomst 

Jelle ziet toekomst in zijn huidige functie, waarin hij blijft leren, groeien en steeds meer zelfstandigheid krijgt. “Mijn doel is om mijn brede basiskennis verder uit te breiden en meer verantwoordelijkheden op me te nemen in mijn werk. Van daaruit droom ik ervan om uiteindelijk een meer uitvoerende rol te bekleden, zoals die van Junior Projectleider, en wie weet zelfs ooit Projectleider te worden.”

Wij van SEQ. wensen Jelle nogmaals heel veel plezier en succes bij De Variabele. We zijn ontzettend trots op jouw groei en kunnen niet wachten om je verder te zien ontwikkelen in je bloeiende carrière!

Staat jouw baan er niet tusssen?

Wij helpen jou graag verder. Laat jouw gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

Meer informatie?

Neem dan contact op met onze arbeidsspecialisten.