Werken bij SEQ.

Wil jij graag mensen helpen aan de volgende stap in hun carrière? Kan jij vanuit oprechte interesse in de mens meedenken in de gehele sequens van hun loopbaan? Zet dan zelf de volgende stap en kom werken bij SEQ., dé bemiddelaar voor de bouw en techniek.

Een consultant bij SEQ. is ondernemend en ambitieus. Heeft oog voor talent en weet met een goed advies en supernetwerk in bouw of techniek een mooie match te maken. Hoe je dat doet? Dat bepaal je zelf! Jij hebt een vrije rol en bent baas van je eigen agenda. Eigen ondernemerschap wordt hierin volledig gefaciliteerd. Een mooie kans om jouw eigen draai te geven aan deze functie en een ijzersterk netwerk op te bouwen. SEQ.-consultants zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van advies op HR-gebied, het vinden van het juiste personeel voor onze klanten, en het ontwikkelen van vaardigheden van jouw plaatsingen.

Consultant bij SEQ Kampen

Ben jij op zoek naar een uitdagende en commerciële positie in een snel groeiende omgeving? SEQ., landelijke detacheerder in de bouw- en technische sector, breidt uit en zoekt een nieuwe collega voor ons kantoor in Kampen. Als consultant bij SEQ. ben jij onderdeel van het vestigingsteam en beheer jij je eigen klanten en professionals.

Jouw Rol:

Als consultant bij SEQ., krijg je de vrijheid om je eigen koers uit te stippelen. Je bent dagelijks bezig met het opbouwen/beheren van je eigen netwerk binnen de bouw- en technieksector en het maken van succesvolle matches tussen professionals en opdrachtgevers. Jouw rol omvat begeleiding, advisering en resultaatgerichtheid. Wel zo lekker als je team hierbij ondersteund!

Wat wij bieden:

 • Een leaseauto met tankpas, zowel voor zakelijk als privégebruik.
 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen €3000 en €3500 bruto p.m.
 • Een aantrekkelijk bonussysteem zonder bovengrens.
 • Een zelfstandige en adviserende functie met ruimte voor ondernemerschap.
 • Laptop, telefoon, bedrijfsuitjes en sporten op de kosten van SEQ.
 • Doorgroeimogelijkheden volop!
 • Af en toe thuis werken? Prima!
 • 31 vakantiedagen.
 • Ohja, je pensioen is ook goed geregeld.

Jouw profiel

Wij zoeken een kandidaat die zichzelf herkent in de volgende punten:

 • Jij bent mondeling en schriftelijk communicatief sterk.
 • Jij hebt ervaring in de uitzend- of detacheringsector.
 • Jij bent ambitieus, altijd leergierig en zoekt graag naar succes.
 • Gedreven, commercieel ingesteld en gericht op resultaat.
 • Gemotiveerd om dagelijks het maximale te bereiken.

Werken bij SEQ.

SEQ. is een snelgroeiende arbeidsbemiddelaar met een sterke aanwezigheid in de bouw- en technische sector. Met vestigingen in Kampen en Arnhem, helpen wij hoogopgeleide professionals bij het vinden van de juiste baan. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit nationale en regionale opdrachtgevers in de bouw- en technieksector. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende connecties bereiken we onze doelstellingen. Ons team, gedreven door werkplezier, zet elke dag het beste beentje voor.

Solliciteren

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan de groei van SEQ.? Neem dan nu contact op met Ruben van Duren, regio manager, via telefoonnummer 06-86882786 of stuur een e-mail naar rvanduren@seq.nl.

Ruben vertelt je namelijk graag meer over de rol van consultant. Samen streven we naar plezier, prestatie en persoonlijke ontwikkeling in een snelgroeiende organisatie.

Direct solliciteren?

Contact Us
Geen file geselecteerd Selecteer een file

SEQ. Hoofdkantoor

Ir. B.P.G. van Diggelenkade 11
8267 AC Kampen

088 730 49 00
info@seq.nl