Banner
  • Home
  • Voor opdrachtgevers

Onze diensten voor opdrachtgevers

De werkwijze van SEQ. staat in het teken van het matchen van kennis en kunde van professionals met de behoefte van onze opdrachtgevers in de bouw en technische sector.

Wij realiseren persoonlijke ontwikkeling door mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar een nieuwe passende uitdaging. Daarnaast helpen wij onze relaties als partner bij het binden en boeien van personeel. Ons hoofddoel is om professionals na het detacheringstraject op contract te laten gaan bij onze opdrachtgevers. Op deze manier voegen wij waarde toe aan carrières en onze relaties!

Detachering

Ben jij op zoek naar hoger opgeleide professionals in de bouw of technische sector? Dan is detachering via SEQ. iets voor jou. Bij SEQ. hanteren wij de deta-vast constructie. Het eerste jaar van het dienstverband is de professional bij SEQ. in dienst, waarna jij de medewerker kosteloos in dienst mag nemen. Dit biedt onze opdrachtgevers flexibiliteit en kwaliteit. Gedurende het eerste jaar betaal jij enkel een uurtarief en mag jij het inlenen van de professional eenvoudig stopzetten. Bovendien maak jij als bedrijf geen hoge wervingskosten, zonder daadwerkelijk een geschikte kandidaat te vinden. 

Voordelen detachering via SEQ.:

  • Geen hoge werving- en selectiekosten;
  • Flexibiliteit;
  • Langere periode om kandidaat te beoordelen;
  • Een bemiddelingsbureau en HR-partner in één;
  • Ondersteuning bij ontwikkeling door opleiding;
  • Kosteloze overname.

Daarnaast verzorgt SEQ., samen met onze gespecialiseerd backofficepartner RecruitmentBackoffice en tevens ABU, NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd, alle arbeidsgerelateerde zaken.

Persoonlijk contact

Bij SEQ. zetten wij ons dagelijks in om zoveel mogelijk relaties en professionals te matchen. Wij kenmerken ons door het persoonlijke contact, elkaar echt leren kennen. Samenwerken gaat voor de consultants van SEQ. verder dan enkel detacheren, samenwerken is elkaar begrijpen en verder helpen. Daarom zijn onze consultants bijvoorbeeld gespecialiseerd in het trainen van professionals voor sollicitatiegesprekken en komen wij elk kwartaal langs om te bespreken hoe het gaat.

Zit jij met een vacature die gauw vervuld moet worden?

Dan denken wij graag met je mee en bespreken wij onder het genot van een kop koffie met plezier de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden!

Advies nodig?

Ben jij op zoek naar uitstekend personeel voor jouw openstaande vacatures? Dan vertellen wij jou graag meer over hoe SEQ. jou kan helpen!

088 730 49 00
info@seq.nl

Onze opdrachtgevers