Laat ons je matchen! Schrijf je snel in!

Klaar voor de volgende stap in jouw loopbaan?

Dan ben jij bij de consultants van SEQ aan het juiste adres! Door jouw ambities en kennis te verbinden met ons netwerk, weten wij een betekenisvolle match te realiseren voor zowel jou als professional als voor onze opdrachtgever. Een uniek matchingsysteem dat jouw kwaliteiten maximaliseert bij het juiste bedrijf. SEQ is altijd op de hoogte van de laatste projecten en marktontwikkelingen binnen de bouw en techniek. Wij leggen deze actualiteiten naast jouw ambities neer en zo weten wij de juiste opdrachtgevers met jou te matchen. Wij richten ons volledig op jouw loopbaan en ondersteunen jou in het realiseren van de volgende stap.

Jouw ambities koppelen met de markt

Wij kennen de opdrachtgevers die jouw ambities kunnen waarmaken, omdat dit jarenlange relaties van SEQ zijn. Zo zorgen wij voor de ideale match tussen ambitie, kennis en expertise. Iedere volgende stap in jouw carrière is voor ons namelijk net zo belangrijk als voor jou!

Betrouwbare partner in jouw carrière

Samen bepalen wij waar jij wordt voorgesteld. Jij bent immers regisseur van het proces, want alleen jij weet als geen ander waar jouw kracht ligt.

Wij staan jou altijd bij

Wij zijn er voor jou! Zowel voor als na het sollicitatiegesprek. Wij committeren ons actief met jouw carrière en geven proactief loopbaanadvies. Zo zorgen wij ervoor dat jij zo goed mogelijk bent voorbereid voor je sollicitatiegesprek én dat jij volledig achter jouw keuze staat. Ook wanneer jij bent gestart zie je ons daarom nog regelmatig terug om jouw carrière te bespreken.

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor ons vacature alert!

Vacature alert ontvangen

Advies nodig?

Heb jij een vraag, of wil jij advies? Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

088 730 49 00
info@seq.nl

Onze opdrachtgevers

Erik van Loo

“Toen ik destijds een nieuwe uitdaging zocht, werd ik al gauw benaderd door SEQ. Een kennismakingsgesprek volgde en een tweetal gesprekken later bij Van der Sluis Constructie, kon ik al aan de slag. Tijdens dit proces heb ik de correcte en snelle communicatie vanuit SEQ als zeer prettig ervaren. Evenals de medewerking tijdens het omzetten van mijn detachering naar een vast dienstverband. Zou ik iemand aanraden om met SEQ in zee te gaan? Absoluut!”

Jurjen Potkamp 

In 2017 kwam ik via Linkedin met SEQ in contact. Een berichtje vanuit Ruben van Duren leidde destijds tot een contactmoment, je kent het wel… een headhunter die weer aan het leuren is. Maar deze keer was het anders. Ruben nam de tijd en rust om het contact uit te bouwen, vanuit hier hebben we onze zakelijke relatie verder uitgestippeld.We hadden zo’n 3 keer per jaar contact over hoe het ging, ik zat op mijn plek maar had wel voor Ruben een aantal uitdagingen. Samen ons netwerk delen heeft zijn vruchten afgeworpen, er zijn dan ook enkele samenwerkingen via SEQ ontstaan. In 2022 was het voor mijzelf raak! Het kwam onverwachts op mijn pad. Zoals ik SEQ heb leren kennen was ook het vervolgtraject volgens het boekje. Samen met SEQ heb ik het sollicitatieplan uitgestippeld, met een professionele begeleiding en ruimte voor eigen inbreng. Inmiddels ben ik alweer 5 maanden gedetacheerd bij Mateboer Bouw B.V. in Kampen, een mooie plek waar ik mij al snel thuis voelde. SEQ is een echte aanrader als je een switch wil maken binnen de bouwsector."