Succes in jouw baan in de bouw en techniek: SEQ.'s persoonlijke proces

"

Als professional staan jouw wensen bij SEQ. voorop. Ons proces, uniek en mensgericht, begeleidt je actief in de zoektocht naar die perfecte baan. Ons netwerk wordt ingezet om je niet alleen te helpen aan de slag te gaan, maar ook om met je betrokken te blijven, je ambities te voeden en je verder te helpen groeien. Samenwerken met SEQ. betekent duurzaam werken aan jouw toekomst.

Waar maken wij een match mee?


Elke sector, opdrachtgever of functie is speciaal. Want waar mensen zijn, zijn meningen, ambities en doelstellingen. Middels een persoonlijk gesprek met jou brengen wij al jouw wensen en verwachtingen over bedrijven, functies, projecten en arbeidsvoorwaarden in kaart. Deze informatie vormt de basis van onze dienstverlening. Dankzij ons ijzersterke netwerk van toonaangevende opdrachtgevers binnen de bouw en techniek, weten wij vervolgens de perfecte match te maken tussen datgene wat jij zoekt en wat een opdrachtgever jou te bieden heeft.

Jij bent regisseur!


Als professional weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat jij de regie hebt over je carrière. Jij bepaalt waar jij geïntroduceerd wordt en waar jij aan de slag gaat. Jij bent immers de regisseur van het proces!

Wil jij meer weten?

Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij vertellen jou graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen!

088 730 49 00
info@seq.nl

Plan een afspraak

Wij staan altijd voor je klaar. Heb je een vraag over een vacature? Of kun je hulp gebruiken bij de zoektocht naar jouw nieuwe baan? Wij helpen je graag verder. Laat je gegevens achter en wij nemen direct contact met je op.