Over ons

Over SEQ. De volgende stap

Bij SEQ. ondersteunen wij zowel professionals als opdrachtgevers in de volgende stap. SEQ. staat voor sequens. Dit betekent "de/het volgende". Enerzijds helpen wij professionals aan een volgende stap in hun baan, anderzijds onze opdrachtgevers aan het volgende talent. Dit zie je ook terug in onze eigen bedrijfscultuur. Hoe gaan wij de volgende uitdaging aan? Wij motiveren elkaar om de volgende stap te realiseren.

Missie / visie

Binnen de disciplines bouw en techniek houdt SEQ. zich bezig met het opbouwen en behouden van haar relaties. Daar voelen wij ons thuis en hebben wij een groot netwerk aan professionals en werkgevers.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw en techniek kennen wij onze opdrachtgevers en bijpassende bedrijfsculturen goed. Door ons te vertellen wat jouw drive en ambities zijn, vinden wij de baan óf professional in de bouw of techniek die het best bij jou past en bouwen wij samen aan jouw carrière.

BJG Staffing

SEQ maakt deel uit van BJG Staffing, een ondernemend familiebedrijf die wereldwijd actief is. Onder deze holding horen ook de bedrijven: Recruitment Backoffice, TechRecruitment en Onderwijs Recruitment

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor ons vacature alert!

Vacature alert ontvangen

Wil jij meer weten over SEQ.?

Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij vertellen jou graag meer over ons bedrijf! 

088 730 49 00
info@seq.nl

Over ons

Onze opdrachtgevers

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over onsOver onsOver onsOver ons