Een goede backoffice is het halve werk

Onze dienstverlening is gefaciliteerd door Recruitment Backoffice bovendien ABU-, NEN 4400-1 (SNA)- en VCU-gecertificeerd, wat wil zeggen dat wij een kwaliteit leveren. Recruitment Backoffice verzorgt onze juridische werkgeverschap. Dit betekent dat de verloning, facturatie, voorfinanciering en het debiteurenbeheer tot in de puntjes is geregeld. 

Recruitment Backoffice zorgt voor tijdwinst

Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van de backoffice is het feit dat je hiermee tijdwinst behaalt. En dit is een groot pluspunt, want tijd is kostbaar als ondernemer. Je kunt jouw tijd vast beter besteden aan de kerntaken van je uitzendonderneming, dus het vinden van de juiste match tussen kandidaat en werkgever.

Door de backoffice van een uitzendbureau uit te besteden, houdt u meer tijd over voor de commerciële kant van uw bedrijf. Concentreer u op het binnenhalen van opdrachten, het werven van kandidaten en het managen van de groei van uw organisatie. Werken met de Recruitment Backoffice verlost je van de administratieve, financiële en juridische rompslomp, zodat je kunt doen waar je goed in bent.

Focussen op wat je leuk vindt

De belofte van Recruitment Backoffice is: "Lekker werken" dat is sinds dat wij hier klant zijn ook van toepassing. Het verzorgen van een kwaliteitsbaan voor baanzoekenden. Ook zorgen wij voor kwaliteit in medewerkers voor bedrijven. Dit kan allemaal omdat wij veel tijd besparen. Wij hoeven onszelf niet bezig te houden met administratieve en juridische taken en hebt hier dus geen omkijken naar.

Altijd onze kennis up-to-date

De backoffice voor je uitzendbureau uitbesteden heeft ook als voordeel dat je profiteert van specialisten die continu op de hoogte blijven van alle belangrijke kennis rondom backoffice. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kennis over de wet- en regelgeving, cao-verhogingen, modelovereenkomsten en ga zo maar door. Voor een uitzendbureau is het belangrijk dat deze kennis op peil is en met specialisten op dit gebied kun je hierop rekenen.

Je loopt minder risico

Wat ook een voordeel is van je backoffice uitbesteden is dat je minder risico loopt. Vaak is het bij een backoffice partij namelijk zo dat het risico voor hun is en niet voor jou. Dit betekent dat wanneer een uitzendkracht ziek is of arbeidsongeschikt wordt, jij niet te maken hebt met grote financiële gevolgen.

Investering die je terugverdient

Backoffice uitbesteden is duur, maar de investering is vaak relatief snel terugverdiend. Zo kun je slimme tijds investeringen in werving en selectie, ook hoef je zelf geen dure systemen aan te schaffen. Maak je dus geen zorgen over de kosten van Backoffice outsourcing. Omdat de wisten na een tijdje zullen verdubbelen.

Alle medewerkers worden betaald via een online tijdportaal. Voor elke klant (en zelfs elke afdeling) wordt een account aangemaakt voor de verantwoordelijke voor het goedkeuren van werktijden. Het resultaat zijn overzichtelijke loonstroken en facturen met uw logo. We hebben ook veel CRM-opties in ons systeem die succesvol matchen heel eenvoudig maken. Hoe werkt dit? Tijdens de opstarttraining zijn wij goed geholpen voor onze persoonlijke consultant.