Vacature

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Voor onze opdrachtgever uit Leeuwarden, Friesland zijn wij vanwege versterking van het huidige team per direct op zoek naar een fulltime Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde. Deze opdrachtgever is een toonaangevende multidisciplinaire organisatie met de nadruk op industrie. Het heeft een informele, plezierige en professionele werksfeer, waarbij ontwikkeling van de werknemer centraal staat.

Locatie: Leeuwarden

Werkzaamheden:

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde is geen dag hetzelfde bij deze organisatie. Er is veelzijdige afwisseling tussen klanten, projecten en collega’s. Bovendien ben je ook betrokken bij diverse werkzaamheden zoals engineering, calculatie, planning en advies. Je werkt vanuit de kantoorruimte van de klant, maar ook ben je regelmatig op diverse locaties aanwezig om te sparren met projectleiders, engineers en uitvoerders.

Functie wensen:

Beschik jij over een of meer van deze vaardigheden en heb jij de nadrukkelijke wil om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan ben jij bij SEQ aan het juiste adres.

  • Je werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in de klantwens.
  • Je hebt gedegen vakkennis van HVAC-installaties.
  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding Werktuigbouwkunde of installatietechniek.

Wij bieden jou:

  • Een plezierige werksfeer.
  • Uitstekend salaris.
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden.

SEQ beloont niet alleen in geld, we vinden het belangrijk dat wij samen met de opdrachtgever jou de mogelijkheid bieden om jezelf te blijven ontwikkelen binnen de techniek.

Ben jij de Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Kai-Wing Yuen, engineer

“Voor mij was de match met het bedrijf doorslaggevend”

Als engineer ben je op dit moment gewild. Iedereen belooft gouden bergen en dat maakt het er niet makkelijker op. Samen hebben we gekeken naar welke bedrijven passen bij mij als persoon. Ik zit nu echt op mijn plek!

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven