Vacature

Calculator / Engineer Werktuigbouwkunde

Onze technische relatie is een toonaangevend en innovatief installatiebedrijf met de nadruk op utiliteit, retail en industrie. Binnen deze marktsegmenten zijn er specialisaties op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, zwembadtechniek, beveiligingstechniek, industriële automatisering en robotisering. Het bedrijf is onder andere gevestigd in de regio Apeldoorn en heeft een familiaire, informele en professionele werksfeer, waarbij ontwikkeling van werknemers centraal staat. Het bedrijf is vooruitstrevend, informeel en vernieuwend. Het bedrijf groeit en daarom wordt het huidige team van professionals versterkt met een ervaren Calculator / Engineer Werktuigbouwkunde.

Locatie: Apeldoorn

Werkzaamheden:

Als Calculator / Engineer Werktuigbouwkunde bezit je een breed takenpakket. Jij kan goed omgaan met de afwisseling van taken en de verantwoordelijkheden. Jouw uitdaging ligt in het ontwerpen, opstellen en uittekenen van werktuigbouwkundige installaties waarbij je de klantvraag zowel technisch als prijsgericht goed weet te vertalen.

Dagelijks ben jij bezig met het ontwerpen en calculeren. Jij maakt bijvoorbeeld warmteverlies- en pomp berekeningen, leiding- en luchtkanaal berekeningen, koud/warmwater berekeningen, selectie van componenten en het ontwerpen van duurzame en/of innovatieve (bodem) energiesystemen.

Ook  stel jij offertes op en communiceer jij dit met je collega’s en opdrachtgevers.

Functie wensen:

  • Een afgeronde opleiding in de richting MIT-W of vergelijkbaar (HBO werk- en denkniveau);
  • kennis en ervaring met AutoCAD tekenprogramma;
  • kennis van VABI UO en VABI Elements is een pré;
  • bekendheid met calculatieprogramma’s;
  • woonachtig in de regio Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Zwolle, Arnhem.

Wij bieden jou:

  • Plezierige werksfeer
  • Aantrekkelijk salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

SEQ beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat wij samen met de opdrachtgever, je de mogelijkheid bieden om jezelf te blijven ontwikkelen binnen de techniek.

Ben jij de Calculator / Engineer Werktuigbouwkunde die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00.

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Kai-Wing Yuen, engineer

“Voor mij was de match met het bedrijf doorslaggevend”

Als engineer ben je op dit moment gewild. Iedereen belooft gouden bergen en dat maakt het er niet makkelijker op. Samen hebben we gekeken naar welke bedrijven passen bij mij als persoon. Ik zit nu echt op mijn plek!

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven