Vacature

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

Voor onze familiaire en innoverende opdrachtgever uit Genemuiden, Overijssel zoeken wij een fulltime werkvoorbereider voor uitdagende utiliteitsbouw bouwprojecten. Het is een hecht bedrijf met kleine zelfstandige teams, waar medewerkers elkaar dagelijks ondersteunen bij grote en uitdagende bouwprojecten. Met een innovatieve gedachte en een open blik worden prachtige vastgoedoplossingen aangeboden.

Locatie: Genemuiden

Werkzaamheden:

Als ervaren werkvoorbereider ben jij de essentiële coördinator in het volledige proces, van ontwerp tot de uitvoering. Jij bent contactpersoon van collega’s, opdrachtgevers en onderaannemers. De utiliteitsbouw spreekt jou aan en door middel van jouw technisch inzicht, organisatorische vaardigheden en gedreven persoonlijkheid bouw jij samen met je team succesvol aan mooie projecten. Een lean-werkwijze staat centraal om de lijnen als team zo efficiënt mogelijk uit te zetten.

Functie wensen:

  • Als werkvoorbereider bezit jij de drive en de wil om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Jij hebt al meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie en hebt ervaring met BIM.
  • Jij bent de aanvoerder van je team en brengt dynamiek mee.
  • Jij bent graag ambitieus en gaan voor persoonlijke- en bedrijfsontwikkeling

Wij bieden jou:

Tegenover deze verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij deze organisatie een uitstekend salaris en een pensioenregeling. Onze relatie bied je de kans om jouw organisatorisch, technisch en commercieel talent in te zetten om fantastische resultaten te boeken op uitdagende projecten. Kortom zij schept een uitstekende voorwaarden om jouw kwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de Werkvoorbereider Utiliteitsbouwprojecten die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.