Vacature

Werkvoorbereider onderhoud en renovatie

Voor een gerenommeerde aannemer zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider onderhoud en renovatie. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de meest uiteenlopende renovatie-en onderhoudsprojecten. Soms werk je aan één groot prestige project, maar het is ook mogelijk dat jij een dagelijkse afwisseling hebt van projecten.

Geen dag is hetzelfde in deze afwisselende functie, omdat je takenpakket per project kan verschillen. Je ontmoet veel bewoners, onderaannemers en collega’s. Met je klantgerichte denkwijze pak jij elk project aan, zorg jij voor de juiste vaklieden op de klus en heb je dagelijks contact met alle betrokken partijen.

Als werkvoorbereider onderhoud en renovatie ga jij altijd voor kwaliteit. Je bent praktisch, flexibel, communicatief en klantgericht. Enige ervaring met onderhoud- en renovatieprojecten is gewenst, zodat je samen met het team projecten tot een succes kan maken. Als werkvoorbereider is het aan jou om de planningen te maken en te zorgen voor de veiligheids- en voortgangsbewaking.

Functie wensen:

  • Jij bent in het bezit van een bouwkundig mbo- of hbo diploma.
  • Jij hebt ervaring met onderhoud- en renovatieprojecten.
  • Jij bent kwaliteitsgericht en communicatief vaardig.
  • Jij bent in bezit van een rijbewijs.
  • Jij hebt ervaring met AutoCAD.

Wij bieden jou:

  • De mogelijkheid om te werken in een hecht en sociaal team.
  • Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een baan met zelfstandigheid, flexibiliteit, vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mocht je niet geheel binnen het profiel in deze vacature vallen, laat je niet weerhouden en solliciteer alsnog! Wij helpen je door middel van cursussen en scholingen, snel op niveau te komen voor deze functie. Ben jij op zoek naar een andere functie? Bel ons gerust op 088-730 49 00 of stuur een e-mail naar info@seq.nl

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy – Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven