Vacature

Werkvoorbereider Maatwerk

Voor onze opdrachtgever uit Zwolle (Overijssel), actief in de bouwkundige sector, zoeken wij ter versterking van het huidige team een fulltime werkvoorbereider. Onze opdrachtgever is een bouwer met een eigen unieke identiteit en is gespecialiseerd in woningbouw, woningverbetering, transformaties en Service en Onderhoud. Het team bestaat uit enthousiaste, betrokken en vakkundige collega’s.

Locatie: Zwolle

Werkzaamheden:

Als werkvoorbereider op het maatwerkteam werkt je mee aan de meest uitdagende projecten. Jij bent verantwoordelijk als werkvoorbereider voor de technische voorbereiding van de projecten, daarnaast begeleid je waar nodig gedurende het proces. Jij bent betrokken van de voorbereiding tot de oplevering en staat in nauw contact met projectleiders, calculatie en opdrachtgevers.

Functie wensen:

Natuurlijk is het belangrijk dat jij als werkvoorbereider in het bezit bent van:

  • Een Hbo-diploma Bouwkunde;
  • Aantoonbare werkervaring als werkvoorbereider in een soortgelijk vakgebied;
  • Het zou helemaal super zijn als je ervaring hebt in het werken met BIM.

Wij bieden jou:

Tegenover deze verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij deze organisatie:

  • Een goed salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Onze relatie bied je de kans om jouw organisatorisch, technisch en commercieel talent in te zetten om fantastische resultaten te boeken op uitdagende projecten.

Kortom: uitstekende voorwaarden om jouw leiderschapskwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de Werkvoorbereider die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven