Vacature

Uitvoerder

Voor een gerenommeerde aannemer zijn wij op zoek naar een uitvoerder. Als uitvoerder stuur jij een volledig team aan op de bouwlocatie. Een uitdagende functie waar jij leiding geeft op de meest uiteenlopende bouwprojecten. Als bouwkundig leidinggevende is het belangrijk dat jij ervaring hebt in de bouw en dat je sociaal en communicatief vaardig bent. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en weet dit over te brengen naar de klanten.

Je werkt in een hecht team van professionele vakmensen. Het is aan jou om je collega’s op een zo goed mogelijk manier te motiveren voor het beste resultaat. De sfeer is informeel en open. Jij draagt als uitvoerder de zorg voor de werkzaamheden op de bouwplaats. Je houdt alles scherp in de gaten, zoals veiligheidsnormen, gezondheid van de vakmensen en milieueisen. De opdrachten ontvang je van de projectleider. Jij geeft de leiding aan de medewerkers en onderaannemers.

Functie wensen:

  • Jij bent in het bezit van een bouwkundig mbo- of hbo diploma.
  • Jij hebt ervaring met leidinggeven in de bouw.
  • Jij houdt toezicht op de veiligheid doormiddel van de VGM-voorschriften en VCA-checklisten.
  • Jij bent kwaliteitsgericht en communicatief vaardig.
  • Jij bent klantgericht

Wij bieden jou:

  • De mogelijkheid om te werken in een hecht en sociaal team.
  • Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een baan met zelfstandigheid, flexibiliteit, vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mocht je niet geheel binnen het profiel in deze vacature vallen, laat je niet weerhouden en solliciteer alsnog! Wij helpen je door middel van cursussen en scholingen, snel op niveau te komen voor deze functie. Ben jij op zoek naar een andere functie? Bel ons gerust op 088-730 49 00 of stuur een e-mail naar info@seq.nl

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven