Vacature

Uitvoerder Schilderwerk

Onze opdrachtgever uit Zwolle, Overijssel is al jaren actief en groot in de vastgoedverbetering. De organisatie heeft veel innoverende kennis die ze inzetten bij het duurzaam onderhouden en renoveren van woningen. De projecten worden gerealiseerd door middel van circulair bouwen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het personeel, waardoor resultaatgerichte teams samen zorgdragen voor de continuïteit van het bedrijf. De opdrachtgever zoekt een fulltime Uitvoerder Schilderwerk, ben jij dé persoon die ze zoeken?

Locatie: Zwolle

Werkzaamheden:

In de rol als Uitvoerder Schilderwerk ben jij eindverantwoordelijke voor de schilderprojecten en kom jij te werken in een innovatief bedrijf met ervaren, nette vakmensen. Samen met een groep collega’s en onderaannemers voer je projecten uit voor verschillende type opdrachtgevers. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het project, jij zorgt samen met een team dat er een hoge kwaliteit geleverd wordt. De saamhorigheid is groot, binnen de organisatie. Dit bedrijf geeft je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Functie wensen:

Als Uitvoerder Schilderwerk heb jij het volgende nodig:

  • Jij bent service gericht en hebt een proactieve houding
  • Jij weet het team te motiveren en enthousiasmeren
  • Jij bent in het bezit van een MBO opleiding
  • Jij hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie

Wij bieden jou:

Tegenover deze verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij deze organisatie:

  • Een uitstekend salaris.
  • Gezellige collega’s met wie je samen leuke uitjes beleefd.
  • Pensioenregeling.
  • De kans om jouw organisatorisch, technisch en commercieel talent in te zetten, om fantastische resultaten te boeken op uitdagende projecten.

Kortom: uitstekende voorwaarden om jouw leiderschapskwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de Uitvoerder Schilderwerk die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven