Vacature

Senior Projectleider Bouw en ontwikkeling

Onze snelgroeiende opdrachtgever uit Nijmegen (Gelderland) doet zowel Nieuwbouw als renovatie en is in die zin van alle (bouw)markten thuis. Met bijna 200 medewerkers worden er elk jaar mooie projecten gerealiseerd. Er heerst een familiare sfeer, waar prettig gewerkt wordt. Door een snelle groei in de organisatie zijn ze voor de tak Bouw en ontwikkeling per direct een fulltime beschikbare Senior Projectleider nodig, die het bedrijf komt versterken.

Locatie: Nijmegen

Werkzaamheden:

Als Senior Projectleider Bouw en Ontwikkeling weet je doormiddel van communicatieve vaardigheden jouw projectteam duidelijkheid te geven. Je behoudt de controle over het hele project van ontwerp tot begeleiding. Je creëert een duidelijke en haalbare planning en deelt jouw kennis met collega’s. Je bent van begin tot eind betrokken bij het project en hebt hier ook de verantwoordelijkheid over. Je bent klantgericht en zorgt dat een project met succes wordt afgerond.

Functie wensen:

  • Je beschikt over Hbo werk en denkniveau.
  • Bij voorkeur een diploma Bouwkunde of een soortgelijk diploma.
  • Minimaal een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie in de nieuwbouw of utiliteitsbouw.

Wij bieden jou:

Tegenover deze verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij deze organisatie:

  • Uitstekend salaris.
  • Auto van de zaak.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Winstdelingsregeling.

Kortom: uitstekende voorwaarden om jouw leiderschapskwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de Senior Projectleider Bouw en ontwikkeling die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven