Vacature

Projectleider

Onze opdrachtgever uit Zwolle, Overijssel is al jaren actief en groot in de vastgoed verbetering. De organisatie heeft veel innoverende kennis die ze inzetten bij het duurzaam onderhouden en renoveren van woningen. De projecten worden gerealiseerd door middel van circulair bouwen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het personeel, waardoor resultaatgerichte teams samen zorgdragen voor het behalen van projectdoelstellingen en de continuïteit van het bedrijf.

Locatie: Zwolle

Werkzaamheden:

Als Projectleider bij dit toonaangevende bedrijf heb je een functie met veel dagelijkse variatie. Jij hebt als projectleider een leidinggevende taak en houd je bezig met de verschillende fasen, van voorbereiding tot nazorg. Je maakt een planning en bewaakt de veiligheid-, kwaliteit- en milieuaspecten. Je waakt over het budget en sluit dit kort met de bedrijfsleider! Kortom, een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid.

Functie wensen:

Als projectleider heb je in deze rol het volgende nodig:

 • Ervaring als leidinggevende
 • Ervaring in het opzetten, begeleiden en succesvol afronden van projecten
 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt een hoge besluitvaardig- en oplossingsgerichtheid.
 • Je vindt het leuk om met verschillende mensen te werken.
 • Je wilt graag jezelf persoonlijke ontwikkelingen.

Wij bieden jou:

Tegenover deze verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij deze organisatie:

 • Uitstekend salaris.
 • Auto van de zaak.
 • Pensioenregeling.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Onze relatie bied je de kans om jouw organisatorisch, technisch en commercieel talent in te zetten om fantastische resultaten te boeken op uitdagende projecten.

Kortom: uitstekende voorwaarden om jouw leiderschapskwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de Projectleider die wij zoeken en is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven