Vacature

Projectleider Renovatie

Voor onze opdrachtgever uit Kampen, Overijssel zoeken wij een fulltime Projectleider Renovatie voor de bouwprojecten. Deze familiare organisatie heeft ongeveer 150 medewerkers en is actief in de bouw, milieutechniek en projectontwikkeling.  Het is een hecht bedrijf met kleine teams, waar medewerkers elkaar dagelijks ondersteunen bij grote en uitdagende bouwprojecten.

Locatie: Kampen

Werkzaamheden:

Ben jij de ervaren Projectleider Renovatie die een belangrijke rol gaat spelen in grotere renovatieprojecten. Jij gaat woningen realiseren waar het weer prettig is om in te leven en te wonen. Je voegt met je projectteam waarde toe op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid. Samen met het projectteam ga jij verschillende renovatieprojecten opzetten en ben je de schakel tussen opdrachtgever en onderaannemer. Je stelt voor elk project een plan op, waarin veiligheid, kwaliteit, kosten en planning belangrijk is. Kortom iets nieuws maken van een bestaande woning is waar jij enthousiast van wordt.

Functie wensen:

  • Je hebt ervaring in het leiden en opzetten van projecten.
  • HBO-denkniveau.
  • Je beschikt over een hoge besluitvaardigheid en oplossingsgerichtheid.
  • Je vindt het leuk om met verschillende mensen te werken.

Wij bieden jou:

Tegenover deze verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij deze organisatie:

  • Een uitstekend salaris.
  • Auto van de zaak.
  • Pensioenregeling.
  • De kans om jouw organisatorisch, technisch en commercieel talent in te zetten, om fantastische resultaten te boeken op uitdagende projecten.

Kortom: uitstekende voorwaarden om jouw leiderschapskwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de Projectleider Renovatie die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven