Vacature

Projectleider onderhoud en renovatie

Voor een gerenommeerde aannemer zijn wij op zoek naar een projectleider onderhoud en renovatie. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de realisatie en coördinatie van verschillende onderhoud- en renovatieprojecten. Je krijgt de leiding over een ambitieus en sociaal team.

Het is aan jou de taak om alles in de juiste banen te leiden en het overzicht te behouden. Jij houdt de voortgang en de kosten van het project scherp in de gaten. Als ‘projecteigenaar’ weet jij hoe je met bewoners en andere betrokken moet communiceren.

Als projectleider onderhoud en renovatie streef je altijd naar het beste resultaat. Jij bent dé spil van het project, organisatorisch vermogen is wenselijk. Je werkt samen met een vakkundig team dat jij mag motiveren. Procesmanagement is belangrijk voor jouw functie. Je bent creatief en weet ons en de klant te verrassen met nieuwe ideeën. Je krijgt veel ruimte, het is aan jou om deze ruimte te benutten.

Functie eisen:

  • Jij bent in het bezit van een bouwkundig mbo- of hbo diploma.
  • Jij hebt ervaring met leidinggeven bij onderhoud- en renovatieprojecten.
  • Jij kan strakke en duidelijke planningen maken.
  • Jij bent kwaliteitsgericht en communicatief vaardig.
  • Jij hebt enige kennis van BIM en LEAN.

Wij bieden jou:

  • De mogelijkheid om te werken in een hecht en sociaal team.
  • Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een baan met zelfstandigheid, flexibiliteit, vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mocht je niet geheel binnen het profiel in deze vacature vallen, laat je niet weerhouden en solliciteer alsnog! Wij helpen je door middel van cursussen en scholingen, snel op niveau te komen voor deze functie. Ben jij op zoek naar een andere functie? Bel ons gerust op 088-730 49 00 of stuur een e-mail naar info@seq.nl

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven