Vacature

Projectleider

Voor onze toonaangevende opdrachtgever in de bouwsector uit Lelystad, zijn wij op zoek naar een ervaren fulltime Projectleider. Het bedrijf is één van de grootste bouwbedrijven van Nederland en kent korte communicatielijnen. Persoonlijke ontwikkeling, samenwerken en hard werken zijn kenmerkend voor de bedrijfscultuur. De vestiging in Lelystad houdt zich bezig met vastgoedbeheer en door het succes van het bedrijf hebben ze per direct een projectleider nodig.

Locatie: Lelystad

Werkzaamheden:

Als projectleider kom je in een hecht team van specialisten terecht, waarbij jij samen met je team verantwoordelijk bent voor het succes van de projecten. Je maakt een plan en waakt over de voortgang van een project, hierbij houd je ook het financiële plaatje in de gaten. Jij draagt zorg voor de afhandeling en overdracht van de projecten. Jij en je team zorgen altijd voor de klantgerichte benadering.

Functie wensen:

Als Projectleider heb jij het volgende nodig:

  • Minimaal een Hbo-diploma.
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol.
  • Resultaatgericht, communicatieve en leidinggevende kwaliteiten.
  • Ervaring met Lean en BIM is een pluspunt.

Wij bieden jou:

Tegenover deze verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij deze organisatie:

  • Een goed salaris.
  • Auto van de zaak.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Goede pensioenregeling.

Kortom: uitstekende voorwaarden om jouw leiderschapskwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de Projectleider die wij zoeken en is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven