Vacature

Projectcoördinator

Hét vastgoedonderhoudsbedrijf in Nederland, dat is deze opdrachtgever. Door jarenlange ervaring specialist en voorloper in het totaalonderhoud hebben zij deze positie bereikt. Samen met 300 medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan uitdagende onderhoudsprojecten. Wij zoeken voor de vestiging in Nijmegen een fulltime Projectcoördinator.

Locatie: Nijmegen

Werkzaamheden:

Als projectcoördinator ben je van begin tot eind betrokken bij het project, dit houdt in dat je bezig bent met planontwikkeling, werkvoorbereiding, uitvoering en de nazorg. Dit gaat dan ook gepaard met een grote verantwoordelijkheid richting je opdrachtgever. Je bent bezig met grote afwisselende onderhoudsprojecten. Als projectcoördinator ben je de spil tussen binnen en buitendienst en heb je veel contact met verschillende mensen. Kortom, afwisselende taken met veel uitdaging en verantwoordelijkheid.

Functie wensen:

In de rol als projectcoördinator is het belangrijk dat je aan de volgende onderwerpen voldoet:

  • Jij hebt aantoonbare ervaring in het coördineren van projecten.
  • Jij beschikt over HBO-denkniveau.
  • Jij beschikt over een hoge besluitvaardigheid en oplossingsgerichtheid.
  • Jij werkt graag in teamverband.

Wij bieden jou:

Tegenover deze verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij onze opdrachtgever:

  • Een uitstekend salaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een hecht team met een gezamenlijk doel.
  • Persoonlijke ontwikkeling staat centraal.
  • De kans om jouw organisatorisch, technisch en commercieel talent in te zetten om fantastische resultaten te boeken op uitdagende onderhoudsprojecten.

Ben jij de Projectcoördinator die wij zoeken en is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven