Vacature

Onderhoudsdeskundige Calculator

Onze opdrachtgever uit Emmeloord, Overijssel is al jaren actief en groot in de vastgoedverbetering. De organisatie heeft veel innoverende kennis die ze inzetten bij het duurzaam onderhouden en renoveren van woningen. De projecten worden gerealiseerd door middel van circulair bouwen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het personeel, waardoor resultaatgerichte teams samen zorgdragen voor het behalen van projectdoelstellingen en de continuïteit van het bedrijf. Dit bedrijf is op zoek naar een fulltime Onderhoudsdeskundige Calculator.

Locatie: Emmeloord

Werkzaamheden:

Als Onderhoudsdeskundige Calculator ben je dagelijks bezig met het uitvoeren van bouwkundige inspecties aan woningen. Deze bezichtigingen voer je uit, je vraagt offertes op en beoordeelt aanbiedingen van stakeholders. Het opstellen van juiste kostenoverzichten doe je met handsoft pro. In deze rol is het belangrijk dat je  oplossingsgericht bent en houd van het werken in een dynamisch team bij een innoverend bedrijf.

Functie wensen:

In deze rol als onderhoudsdeskundige heb je het volgende nodig:

  • Ervaring in een soortgelijke functie.
  • MBO denk- en werkniveau.
  • Enthousiasme en de wil om jezelf te ontwikkelen.

Wij bieden jou:

Tegenover deze uitdaging staat bij deze organisatie:

  • Een bovengemiddeld salaris.
  • Een pensioenregeling.
  • Open sfeer.
  • Onze relatie bied je de kans om jouw organisatorisch, technisch en commercieel talent in te zetten om fantastische resultaten te boeken op utiliteit projecten.
  • Een hecht team aan collega’s.

Kortom: uitstekende voorwaarden om jouw kwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de Onderhoudsdeskundige Calculator die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven