Vacature

Kostendeskundige

Voor een gerenommeerde aannemer zijn wij op zoek naar een kostendeskundige. Als kostendeskundige bepaal jij de bouw-, materiaal- en personeelskosten van schets tot uitvoering. Je zorgt ervoor dat het kostenoverzicht up te date blijft en je kijkt scherp naar de meerjarenplannen van het bedrijf. Het is aan jou de taak om de onderhoud- en exploitatiecomponenten van de meest uiteenlopende bouwprojecten te begroten.

Jij werkt samen in een ambitieus en sociaal team. Jij denkt out of the box en bent creatief. Samen met je collega’s help je het bouwbedrijf naar een hoger niveau. Je staat open voor nieuwe uitdagingen, werkwijzen en technologieën. Analytisch denken is voor jou zeker niet vreemd en je weet het overzicht te behouden van de kostengetallen.

Functie eisen:

  • Jij bent in het bezit van een bouwkundig mbo- of hbo diploma.
  • Jij hebt ervaring in prijsvorming en kostengetallen
  • Jij kan kostenramingen maken voor verschillende stadia van bouwprojecten.
  • Jij kan meedenken in projectvoorbereiding en planningen
  • Jij kan goed overweg met Excel.

Wij bieden jou:

  • De mogelijkheid om te werken in een hecht en sociaal team.
  • Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een baan met zelfstandigheid, flexibiliteit, vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mocht je niet geheel binnen het profiel in deze vacature vallen, laat je niet weerhouden en solliciteer alsnog! Wij helpen je door middel van cursussen en scholingen, snel op niveau te komen voor deze functie. Ben jij op zoek naar een andere functie? Bel ons gerust op 088-730 49 00 of stuur een e-mail naar info@seq.nl

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven