Vacature

Kostendeskundige Planvoorbereider

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een fulltime Kostendeskundige en Planvoorbereider voor de bouwprojecten. Dit toonaangevende bedrijf in Kampen, richt zich samen met 150 medewerkers op de bouw, milieutechniek en projectontwikkeling. Het is een familiair bedrijf met kleine teams, waar medewerkers elkaar dagelijks ondersteunen bij grote uitdagende bouwprojecten.

Als Kostendeskundige en Planvoorbereider zorg jij voor een goede basis van de nieuwbouw- en renovatietrajecten. Duurzaamheid staat bij jou hoog in het vaandel als het gaat om materiaalgebruik en energiezuinigheid. Bovendien heb jij een belangrijke rol tussen alle disciplines in het projectteam.

Locatie: Kampen

Werkzaamheden:

Je bent verantwoordelijk voor het calculatie- en productie gereedmaken van bouwplannen. Daarvoor verstuur je offerteaanvragen, beoordeel je prijzen en maak je offertevergelijkingen. Ook verzamel en beoordeel je informatie voor het technisch ontwerp en controleer je de onderlinge samenhang van de projectgegevens. Je vertrouwt daarbij op je kennis van bouwmethodieken, technische knooppunten, innovatieve technieken en efficiencyverhoging. Ondertussen heb jij maar één doel: de juiste balans vinden tussen de belangen van de opdrachtgever, het proces, de kosten en de kwaliteit.

Functie wensen:

  • Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een ondernemende houding.
  • Je bent analytisch sterk en beschikt over conceptueel denkvermogen en besluitvaardigheid.
  • HBO Bouwkunde of bouwkundige gerelateerde opleiding.
  • Relevante werkervaring als kostendeskundige.

Wij bieden jou:

Tegenover deze verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij deze organisatie:

  • Een uitstekend salaris.
  • Auto van de zaak.
  • Aantrekkelijke bonusstructuur.
  • Een pensioenregeling.
  • Onze relatie bied je de kans om jouw organisatorisch, technisch en commercieel talent in te zetten om fantastische resultaten te boeken op uitdagende projecten.

Kortom: uitstekende voorwaarden om jouw leiderschapskwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de Kostendeskundige Planvoorbereider die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.