Vacature

Calculator

Voor een gerenommeerde aannemer zijn wij op zoek naar een calculator. Als calculator ben jij verantwoordelijk voor de kostenindicaties van bouwprojecten. Je bent bekend met de bouwwereld en weet dit te vertalen naar scherpe prijsvoorstellen en kostenoverzichten. De projecten kunnen variëren van nieuwbouw- tot onderhoudsprojecten. Het is aan jou de taak om met realistische en haalbare voorstellen te komen.

Je werkt samen in een ambitieus en sociaal team. Je bent kwaliteitsgericht en staat open voor de nieuwste trends en ontwikkelingen in de bouw. Je streeft altijd naar het beste resultaat en de scherpste prijs. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de bouwsector? Maak dan nu deze mooie stap!

Functie wensen:

 • Jij bent in het bezit van een bouwkundig mbo- of hbo diploma.
 • Jij bent in staat om offertes aan te vragen en deze te analyseren.
 • Jij kan werkbegrotingen opstellen.
 • Jij kan strakke en duidelijke prijsvoorstellen maken.
 • Jij bent kwaliteitsgericht en communicatief vaardig.
 • Je hebt een analytisch vermogen.

Wij bieden jou:

 • De mogelijkheid om te werken in een hecht en sociaal team.
 • Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een baan met zelfstandigheid, flexibiliteit, vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mocht je niet geheel binnen het profiel in deze vacature vallen, laat je niet weerhouden en solliciteer alsnog! Wij helpen je door middel van cursussen en scholingen, snel op niveau te komen voor deze functie. Ben jij op zoek naar een andere functie? Bel ons gerust op 088-730 49 00 of stuur een e-mail naar info@seq.nl

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven