Vacature

Calculator Werkvoorbereider

Onze opdrachtgever uit Zwolle, Overijssel is al jaren actief en groot in de vastgoed verbetering. De organisatie heeft veel innoverende kennis die ze inzetten bij het duurzaam onderhouden en renoveren van woningen. De projecten worden gerealiseerd door middel van circulair bouwen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het personeel, waardoor resultaatgerichte teams samen zorgdragen voor de projectdoelstellingen en de continuïteit van het bedrijf.

Locatie: Zwolle

Werkzaamheden:

Als Calculator en Werkvoorbereider heb jij een diverse functie waarbij elke dag anders is. Jij ontwikkelt jezelf in een snelgroeiende organisatie. Als onderdeel van het projectteam ben jij betrokken bij offerteaanvragen, contact met onderaannemers, collega’s in de buitendienst en de oplevering. Je bereidt het werk voor en bepaald de kostprijs, vervolgens stem je dit af met de opdrachtgever.

Functie wensen:

Als calculator en werkvoorbereider heb jij veel projectverantwoordelijkheden en heb jij het volgende nodig:

  • Passie en betrokkenheid.
  • De wil om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
  • MBO+ werk en denkniveau.

Wij bieden jou:

Tegenover deze uitdaging staat bij deze organisatie:

  • Een uitstekend salaris.
  • Een pensioenregeling.
  • Onze relatie bied je de kans om jouw organisatorisch, technisch en commercieel talent in te zetten om fantastische resultaten te boeken op schildertechnische projecten.
  • Een hecht team aan collega’s.

Kortom: uitstekende voorwaarden om jouw kwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de Calculator en Werkvoorbereider die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven