Vacature

Calculator Totaalonderhoud

Onze snelgroeiende opdrachtgever in Nijmegen is al jaren actief in de vastgoedverbeteringssector. Met gedreven en enthousiaste collega’s worden er jaarlijks vele projecten verduurzaamd, verbeterd en opgeknapt. Er heerst een familiare sfeer met korte communicatielijnen. Het bedrijf groeit hard en voor de afdeling renovatie wordt per direct een fulltime beschikbare calculator totaalonderhoud gezocht.

Locatie: Nijmegen

Werkzaamheden:

Als calculator bij onze opdrachtgever is het belangrijk dat jij iemand bent met oog voor detail. Met je scherpe blik, focus je op de kosten, cijfers, planning, budget en mogelijkheden. Ook beoordeel je projectdocumenten, prijzen en bepaal je hoeveelheden die je vervolgens verwerkt in een begroting. Bij dit groeiende bedrijf krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met aandacht voor alle belangen, zorg jij voor duidelijkheid richting de organisatie en klanten.

Functie wensen:

  • Je hebt een bouwkundig Mbo/Hbo diploma.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als calculator in een soortgelijk vakgebied.
  • Je hebt een resultaatgerichte instelling.

Wij bieden jou:

Tegenover deze verantwoordelijkheden en uitdaging staat bij deze organisatie:

  • Uitstekend salaris.
  • 30 Vakantiedagen.
  • Een laptop.
  • Goede pensioenregeling.
  • Onze relatie bied je de kans om jouw organisatorisch, technisch en commercieel talent in te zetten om fantastische resultaten te boeken op uitdagende renovatieprojecten.

Kortom: uitstekende voorwaarden om jouw leiderschapskwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de calculator totaalonderhoud die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven