Vacature

Calculator Kostendeskundige

Voor onze familiaire en innoverende opdrachtgever zoeken wij een calculator voor uitdagende woning- en utiliteitsbouwprojecten.

Het is een hecht bedrijf met kleine zelfstandige teams, waar medewerkers elkaar dagelijks ondersteunen bij grotere en uitdagende bouwprojecten. Met een innovatieve gedachte en een open blik worden prachtige vastgoedoplossingen aangeboden.

Werkzaamheden:

Als calculator ben je verantwoordelijk voor de scherpe prijsvorming en objectieve kostenindicatie van onze projecten. Als calculator kom je met een volledig, realistisch en haalbaar voorstel aan de klant. Jouw ramingen en begrotingen, definitief of indicatief, zijn glashelder. Hoe complex het project ook is, jij maakt een overzichtelijke risicoanalyse, adviseert op bouwmethodiek en kijkt mee hoe we de prijs nóg scherper neer kunnen zetten. Dit doe je in een team waarin je de ruimte krijgt om mee te denken over het processen en met wie je samen successen gaat vieren.

Functie wensen:

 • Je hebt minimaal een afgerond MBO-diploma.
 • Beschikt over een HBO-denkniveau.
 • Minimaal drie jaar werkervaring als calculator.
 • Je beschikt over bouwkundige kennis.
 • Je hebt een nieuwsgierig karakter.
 • Je bent iemand die graag meedenkt met de organisatie.

Wij bieden jou:

Tegenover deze uitdaging staat bij deze organisatie:

 • Een uitstekend salaris.
 • Een pensioenregeling.
 • Flexibele werktijden.
 • Open sfeer.
 • Onze relatie bied je de kans om jouw organisatorisch, technisch en commercieel talent in te zetten om fantastische resultaten te boeken op utiliteit projecten.
 • Een hecht team aan collega’s.

Kortom: uitstekende voorwaarden om jouw kwaliteiten te laten excelleren.

Ben jij de Calculator Kostendeskundige die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jou? Solliciteer dan direct via info@seq.nl of bel 088-730 49 00

Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met SEQ.

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven