Vacature

Bouwkundig ingenieur

Voor een gerenommeerde aannemer zijn wij op zoek naar een bouwkundig ingenieur. Als bouwkundig ingenieur ben jij bezig met het plannen, organiseren en ontwerpen van onderhoudswerkzaamheden aan bestaande gebouwen. Samen met een ambitieus team streef je naar de beste kwaliteit.

Je bent in staat om de bouwomgeving te analyseren, en te handelen op het moment dat de analyse hier om vraagt. Het is aan jou de taak om dit zo scherp mogelijk te formuleren. Je bent communicatief vaardig en kan goed overleggen met bewoners en teamleden. Daarnaast doe je voorbereidend onderzoek en ben je bezig met het ontwikkelen van bouwplannen. Jij kan eenvoudig inspelen op veranderingen en neemt het volledige team hierin mee.

Functie eisen:

 • Jij bent in het bezit van een bouwkundig mbo- of hbo diploma.
 • Jij hebt ervaring met bouwkundige projecten.
 • Jij hebt oog voor detail.
 • Jij kan offertes opstellen en communiceren richting opdrachtgevers.
 • Jij kan het overzicht behouden m.b.t. kosten en tijdsplanningen.
 • Jij kan samenwerken met tekenaars, projectleiders en aannemers .

Wij bieden jou:

 • De mogelijkheid om te werken in een hecht en sociaal team.
 • Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een baan met zelfstandigheid, flexibiliteit, vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mocht je niet geheel binnen het profiel in deze vacature vallen, laat je niet weerhouden en solliciteer alsnog! Wij helpen je door middel van cursussen en scholingen, snel op niveau te komen voor deze functie. Ben jij op zoek naar een andere functie? Bel ons gerust op 088-730 49 00 of stuur een e-mail naar info@seq.nl

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ"

Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven