Vacature

Werkvoorbereider woning- en utiliteitsbouw

Voor een gerenommeerde woning- en utiliteitsbouw aannemer zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider woning- en utiliteitsbouw. Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding van de meest uiteenlopende projecten binnen de woning- en utiliteitsbouw.

De werkzaamheden zijn elke dag anders. Het ene moment heb je contact over de inkoop van materialen en het andere moment breng je een bezoek aan de opdrachtgever of heb je overleg met het bouwteam over eventuele aanpassingen in bouwtekeningen.

Als werkvoorbereider is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en het leuk vindt om in teamverband het project tot een goed einde te brengen. Enige ervaring in een bouwkundige rol als werkvoorbereider is dus gewenst om als spil tussen opdrachtgevers, uitvoerders, onderaannemers en collega’s te fungeren.

Functie wensen:

  • Jij bent in het bezit van een bouwkundige mbo- of hbo diploma.
  • Jij hebt ervaring als werkvoorbereider in teamverband.
  • Jij bent kwaliteitsgericht en communicatief vaardig.
  • Jij bent in bezit van een rijbewijs.
  • Jij bent bekent met Revit of AutoCad.

Wij bieden jou:

  • De mogelijkheid om te werken in een hecht en sociaal team.
  • Ruimte voor doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een baan met zelfstandigheid, flexibiliteit, vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mocht je niet geheel binnen het profiel in deze vacature vallen, laat je niet weerhouden en solliciteer alsnog! Wij helpen je door middel van cursussen en scholingen, snel op niveau te komen voor deze functie. Ben jij op zoek naar een andere functie? Bel ons gerust op 088-730 49 00 of stuur een e-mail naar info@seq.nl

Interesse in deze funtie? Neem contact op!

Jordy, Uitvoerder

"Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.”

“Een consultant van SEQ stuurde me via LinkedIn een bericht. Ik kreeg van veel detacheringsbureaus berichten, maar SEQ was degene die mij echt aansprak. Het eerste contact voelde gelijk goed. SEQ is snel in het maken van afspraken. Het eerste bakje koffie was dan ook snel gedronken. Verder in het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en we spraken elkaar regelmatig. Door een slechte ervaring met mijn vorige werkgever was ik wat huiverig geworden. SEQ had hier begrip voor en heeft bij nieuwe werkgever ervoor gezorgd dat het niet nogmaals kan voorvallen. Ik heb het nu ontzettend naar m’n zin en vermaak me goed. Nog steeds spreek ik de consultant regelmatig. Ik ben hartstikke tevreden over SEQ.”

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven