Succesverhaal van Bart

Bart (47) is Adviseur Vastgoedonderhoud

Bart werkt als Adviseur Vastgoedonderhoud. Hij ondersteunt de vestigingen en projectteams bij projecten.

Die volgens de werkwijze Resultaatgericht Samenwerken (RGS) zijn opgezet. Hij doet inspecties vooraf, schrijft scenario’s, maar bewaakt ook de kwaliteit op de bouw.

Benaderd op het juiste moment

Ik was eigenlijk niet actief op zoek naar een nieuwe baan, maar wist wel dat ik bij mijn vorige baan niet meer helemaal op mijn plek zat. Op dat moment werd ik benaderd door een consultant van SEQ. Na een paar telefoontjes hebben we afgesproken om persoonlijk kennis te maken. SEQ had al een plek voor mij in gedachten. Ik ging alleen net met vakantie, maar door snel schakelen van de consultants van SEQ kon ik op vrijdag voor de vakantie nog op de koffie bij de opdrachtgever. Tijdens mijn vakantie kreeg ik te horen dat de opdrachtgever graag een tweede gesprek wilde inplannen. Direct na mijn vakantie had ik het tweede gesprek en vrij snel daarna had ik een nieuwe baan via SEQ. Ik heb het als prettig ervaren dat er snel geschakeld werd. Een maand later ging ik al aan de slag als Adviseur Vastgoedonderhoud.

Afwisselende baan

Wat mijn functie als adviseur leuk maakt, is de diversiteit qua werkzaamheden. Bovendien werk ik op twee verschillende vestigingen, ook dat maakt het afwisselend. De voortrajecten vind ik het leukst, maar vooral ook het meest zinvol om te doen. Je hebt dan echt nog invloed op het project. Ik doe dit liever dan achteraf bij een opleverkeuring te moeten constateren dat iets niet goed is uitgevoerd; voorkomen is beter dan genezen!

De toekomst

Ik vind het heerlijk om een adviesrol te hebben, dus dit blijf ik graag doen. Mijn huidige werkgever geeft me de optie om een opleiding te gaan volgen op gebied van RGS. Hier ben ik blij mee, omdat altijd wil blijven leren. Het is belangrijk om kennis te blijven vergaren over het werkveld en de doelgroep.

SEQ

Het contact met SEQ heb ik als erg persoonlijk ervaren. Ze kruipen echt in de huid van de professional, om zo op de best mogelijke manier de match te maken met de opdrachtgever. Inmiddels ben ik overgenomen door mijn huidige werkgever en zit ik helemaal op mijn plek.

Ben jij klaar voor je eigen succesverhaal? SEQ helpt jou met het vinden van je nieuwe uitdaging. Upload hier jouw CV.