beter bouwen

Missie

Vanuit innovatieve dienstverlening samen het hoogst haalbare realiseren. Door beter communiceren, beter adviseren en beter samenwerken. SEQ maakt het mogelijk door ervaren BIM specialisten en hoger opgeleide professionals voor de bouw- en technische sectoren te werven, selecteren en detacheren. De beste mensen voor het beste resultaat. SEQ is voor haar relaties HR partner en wij kunnen de bouwstenen leggen om elke organisatie flexibel te maken en/of geschikt te maken voor BIM methodiek.

visie

De optelsom van focus en kennis heeft een waardevolle uitkomst; beter bouwen. Vanuit die gedachte combineren wij onze specialisatie op het gebied van de bouw- en technische sectoren met onze jarenlange ervaring in HR oplossingen. Dat is waardevol voor onze partners én voor onszelf. Deze unieke combinatie leidt namelijk eveneens tot ontwikkeling en groei. En dat sluit naadloos aan op de innovatieve en ambitieuze organisatie die wij zijn. Zo biedt groei ruimte aan talent, waardoor we ambities daadwerkelijk kunnen waarmaken.

strategie

Voorop lopen en vooraan staan. SEQ voelt zich thuis in haar rol als vernieuwer in de bouw- en technische sectoren. Als specialist op het gebied van deze sectoren en HR creëren wij oplossingen en kansen. Voor ervaren professionals en voor onze ambitieuze partners. Zo maken wij organisaties flexibel, werven en selecteren wij voor onze partners de juiste mensen en begeleiden wij ze in de ontwikkelingen van de sterk veranderende bouw- en technische sectoren. Daarbij ligt altijd de focus op het gezamenlijke doel. Beter samenwerken, beter bouwen en bovenal het beste resultaat!

kernactiviteiten

SEQ helpt u op weg met de juist mensen, gedegen kennis en passende adviezen. Onze dienstverlening hebben wij ondergebracht in de volgende kernactiviteiten.

Consultancy
Werving en selectie
Detachering

Wilt u meer weten over SEQ en onze specialistische HR dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via 088 - 730 49 00 of mail naar info@seq.nl

Menu