Over ons

Bouw en Techniek zijn onze domeinen. Daar voelen we ons thuis en hebben we een groot netwerk aan professionals en werkgevers.

We bemiddelen al flink wat jaren professionals in Bouw en Techniek vanaf mbo4-niveau. Je hoeft ons dan ook niet te vertellen wat je werk inhoudt, maar wel wat je ambities zijn. Zo vinden we de baan in Bouw of Techniek die het best bij jou past.

Onze uitvalsbasis is Kampen. Van hieruit werken we voor professionals en bedrijven uit het hele land. En momenteel kunnen we wel versterking gebruiken. Bekijk onze vacature voor Consultant. 

SEQ maakt deel uit van BJG Groep, een krachtige holding die wereldwijd actief is en meer dan 400 medewerkers heeft. Onder deze holding horen ook de bedrijven: TechRecruitment, Recruitment Backoffice en The BIM Engineers.

SEQ B.V.
5.0
Based on 3 reviews
powered by Google
Pascal Verburg
Pascal Verburg
14:48 20 Dec 19
Contact is prettig en begeleiding voor, tijdens en na gesprekken is goed. Er wordt tijd genomen en goed geluisterd... naar je wensen om zo hier een passende functie bij te vinden. In mijn geval was het direct een schot in de roos.lees meer
Krachtig In Media
Krachtig In Media
08:13 16 Dec 19
Betrokken consultants, ook gedurende het detacheringsproces blijven ze nauw contact houden. Veel mogelijkheden met... banen!lees meer
Bekijk alle beoordelingen

Waarom SEQ?

Carrière-advies
op maat

Eerlijk en goed advies, waar en wanneer jij wilt

Carrièregroei

We maken ons hard voor jouw salaris en pensioen

Specialist in
Bouw en Techniek

Groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers

Vast
dienstverband

Uitzicht op vast dienstverband bij mooie bedrijven