detachering

Detacheren via SEQ is rekenen op capaciteit, flexibiliteit en kwaliteit. Een betrouwbare manier om gemakkelijk en snel te kunnen bouwen op ervaren BIM specialisten of hoger opgeleide professionals voor de bouw- en technische sector. Wij detacheren onze professionals op een drietal manieren.

Flexibel
De naam zegt het al, deze vorm van detacheren biedt u bovenal flexibiliteit. Wij stellen een kandidaat beschikbaar welke volledig is afgestemd op uw vraag. U leent de kandidaat in op urenbasis. Binnen deze periode geldt een directe opzegtermijn. Zo beschikt u over expertise op de momenten dat het u uitkomt.

Voorloopdetachering
Deze manier van detacheren biedt ruimte voor een gedegen kennismaking en vervolgens zekerheid voor de toekomst. Sluit de kandidaat aan op uw wensen en verwachtingen dan heeft u na een vooraf vastgestelde periode de mogelijkheid om de professional in dienst te nemen. Een samenwerking voor de lange termijn dus.

Vastgestelde periode
Deze vorm van detacheren geeft vooral duidelijkheid. Wij stellen de voor u meest geschikte kandidaat beschikbaar die op detacheringsbasis voor een vastgestelde periode bij u werkzaam zal zijn. Daarmee weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Prettig voor u én voor de professional.

Weten welke vorm van detachering voor u het meest geschikt is? Neem voor een gratis adviesgesprek contact met ons op.

 

Menu