FAQ

Veelgestelde vragen over het werken met SEQ. We beantwoorden ze graag!

Meest gestelde vragen

SEQ is actief in de branches Bouw en Techniek. Deze twee branches omvatten een groot aantal vakgebieden, zoals installatietechniek, metaal, civiel, industrie en infra. Via de website vind je een selectie van de vacatures, maar er zijn meer mogelijkheden binnen beide branches.
Iedere consultant binnen SEQ heeft zijn of haar specialisme in bouw of techniek. Kies voor de baan die het best bij jou past, en de consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied.
Bijna iedereen is weleens op zoek naar een nieuwe uitdaging op werkgebied. Maar dit betekent niet dat je al je schepen achter je wil verbranden. Solliciteren bij SEQ gebeurt volledig discreet. Naast dat er vertrouwelijk omgegaan wordt met jouw persoonlijke gegevens, wordt de sollicitatie ook volledig anoniem behandeld.
Jazeker! Ben jij werkzaam in Bouw en Techniek maar weet je niet goed welke vacature het best bij je past, schrijf je dan vrijblijvend in. Onze consultant neemt contact met je op en in een persoonlijk kennismakingsgesprek wordt de beste baan gezocht bij jouw wensen. Schrijf je direct in
Door samen met jou te zoeken naar de beste baan, vinden wij de opdrachtgever die bij jou past. Afhankelijk van jouw wensen en de wensen van de opdrachtgever, maken wij de beste match. Het verschilt per opdrachtgever voor wat voor soort contract er wordt gekozen. Neem voor vragen met betrekking tot het contract, contact op met één van onze consultants.
Het hoofdkantoor van SEQ is gevestigd in Kampen, Overijssel. Onze opdrachtgevers zijn gevestigd door het hele land. Dit betekent dat op elke plek in Nederland, naar jouw wens een baan gevonden kan worden. Een kennismakingsgesprek plannen we altijd in op een locatie die jou het best schikt.
Onze salaris- en administratiezaken zijn uitbesteed aan Recruitment Backoffice (zichtbaar onder de naam Recruitment Backoffice Services B.V.), net SEQ onderdeel van de holding BJG Groep. Het houdt in dat ze als juridisch werkgever van onze kandidaten en juridisch opdrachtnemer van onze opdrachtgevers verantwoordelijk zijn voor de backofficeprocessen zoals salarisuitbetaling en facturatie. Recruitment Backoffice is ABU-, NEN 4400-1- en VCU- gecertificeerd. De salaris- en administratiezaken zijn zo in goede handen!
Je ontvangt inloggegevens tot jouw persoonlijke online portal. Hier kan je jouw uren noteren, loonstroken terugvinden en alle andere administratieve zaken bijhouden. Heb je al inloggegevens? Log dan hier direct in op jouw persoonlijke account.
De algemene voorwaarden van SEQ, vind je hier.

Schrijf je nu in

Je kan je altijd vrijblijvend bij ons inschrijven. Na je online inschrijving nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Wij gaan daarna voor je aan de slag of houden in de gaten of er passende vacatures voor je zijn.

Inschrijven CV uploaden niet nodig