Vacatures

Laat ons je matchen! Schrijf je snel in!

Staat jouw baan er niet tusssen?

Wij helpen jou graag verder. Laat jouw gegevens achter en we nemen direct contact met jou op.

{{result.item.title}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0, 155)}}...{{result.item.descriptions.summary.substring(155)}}

{{result.item.descriptions.summary}}

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor ons vacature alert!

Vacature alert ontvangen

Vacatures bij SEQ - Werken in de bouw of techniek

Onze vacatures zijn voor alle professionals in de bouw en techniek. Of je nou toe bent aan een nieuwe uitdaging, of je bent net klaar met studeren: bij ons ben je aan het juiste adres voor de volgende stap. De vacatures zijn altijd up-to-date en we lichten ze je met plezier toe.

Werken in de bouw of techniek

Werken in de bouw of techniek is nooit saai, of je nou werkvoorbereider, engineer, calculator projectcoördinator of uitvoerder bent. Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen gaande, denk bijvoorbeeld aan de techniek die wordt gebruikt of verduurzaming. Daarnaast werk je vaak aan projecten, die onderling heel wat kunnen verschillen. Al deze factoren zorgen ervoor dat je je altijd kan blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

SEQ opdrachtgevers

Ons doel is altijd dat onze professionals na een jaar overgenomen worden door de opdrachtgever. We werken dus actief aan een duurzame relatie. Omdat wij veel waarde hechten aan werkplezier en een veilige werkomgeving, vinden wij het belangrijk dat we samenwerken met bedrijven waarbij goed werkgeverschap hoog ik het vaandel staat. Daarnaast werken we natuurlijk hard aan de perfecte match, die alle partijen past.

Passende vacature gezien? 

Jij wil werken in de bouw of techniek en hebt een vacature gezien die jou op het lijf geschreven is. Wat nu? Schrijf je in! We maken graag kennis met je. Weet je nog niet precies wat jouw volgende stap zal zijn, maar weet je wel dat je toe bent aan iets nieuws? We komen graag met je in contact. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je hier de juiste begeleiding bij bieden, zodat je weloverwogen een beslissing kunt maken over de volgende stap in jouw carrière.

Solliciteren 

Zijn we eruit dat jij de juiste match zou zijn voor één van onze opdrachtgevers dan stellen we je voor met als doel een kennismaking. Je gaat dan op gesprek bij onze opdrachtgever, uiteraard zorgen we ervoor dat je goed voorbereid voor de dag komt.

Vacature alert aanzetten